(Poistunut julkaisusta)

Siivous- ja monipalvelutyöntekijöitä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsitkö opiskelun vastapainoksi työtä vai kaipaatko muuten vain lisäansiota? Kiinnostaako tehdä työtä omien aikataulujen mukaan ja olla päättämässä työskentelyajoista?

Haemme henkilöitä tarvittaessa töihin kutsuttaviksi erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin Ouluun ja lähialueille.
 
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivous- tai monipalvelutyötehtävät Oulun ja lähi Oulun alueella. Teemme siivoustyötä esimerkiksi  oppilaitoksissa, monitoimitaloissa, päiväkodeissa, toimistoissa, päivittäistavaraliikkeissä, kauppakeskuksissa, ravintoloissa, tehtaissa, majoitustiloissa, opetus- ja terveydenhuoltotiloissa Oulun kantakaupungin alueella. Monipalvelutyötä johon kuuluu sekä siivous- että avustavia keittiötöitä on tarjolla Haukiputaalla, Ylikiimingissä sekä Kiimingissä!

Työ on tuntityötä, jossa tuntimääriin voit olla itse vaikuttamassa. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti, jatko mahdollinen. Näihin tehtävään emme vaadi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalla, mutta mikäli innostut voimme tarjota myös koulutusmahdollisuuden ja uran ISS Palveluilla. Mikäli olet reipas, oma-aloitteinen oppimishaluinen ja innokas tekijä, tämä voi olla juuri sinulle sopiva työ joustaen oman elämäntilanteesi mukaan! Koulutamme sinut kaikkiin kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.
B- ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteiden välillä kulkemista, muttei ole välttämätön. 

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme ja täytä hakemus heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä antaa Siiri Heikkilä-Rötkönen 040 482 35 40, ole rohkeasti yhteydessä. Tavoitat Siirin:
ti 8.10 klo 9-11
pe 11.10 klo 9-11
ti 15.10 klo 13-15