(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen vuositöiden suorittamiseen Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme nyt reipasta ja osaavaa PERUSPESIJÄÄ/SIIVOOJAA vuositöiden suorittamiseen Joensuuhun.


Tehtäviisi kuuluu eri asiakaskohteidemme peruspesut, vahaukset ja imuroinnit. Työsuhde on vakituinen ja työajat määräytyvät kohteen mukaan arkipäiville sekä viikonlopuille. Mahdollisuus on tehdä tunteja 30-37,5 viikossa sekä sijaistaa tarpeen mukaan.


Olet laitoshuoltaja tai sinulta löytyy siivousalan perustutkinto. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta siivousalalta. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja suomen kielen taitoa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sopeudut erilaisiin olosuhteisiin. Hallitset monipuolisesti eri siivouskoneet, sinulla on halu oppia uutta ja pystyt käyttämään älypuhelinta. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi, niin kuin myös työturvallisuus- ja nosturikortti. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -