(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen vuosilomatuuraaja Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haluatko helppoa lisätienestiä kenties lomaa varten tai muuten vain arkesi iloksi? NYT sinulla on siihen mahdollisuus! Etsimme nyt reipasta ja toimeentarttuvaa

 

SIIVOOJAA VUOSILOMASIJAISUUTEEN 

 

Espoon, Leppävaaran alueelle. Työajat ovat vaihtelevat, mutta painottuvat aamuun/päivään klo. 6.00 alkaen ma-pe. Olisi toki hienoa, jos pystyt tarvittaessa tekemään myös lauantaisin töitä. Työkohteesi on vilkas kauppakeskus, jossa pidät huolta yleisistä tiloista, käytävistä, portaista ja hygieniatiloista. Isona talona tarjoamme kyllä hyville tekijöille jatkomahdollisuuden, jos esimerkiksi olet kesätyötä vailla! Kohtaat työssäsi joka päivä asiakkaita, joten reipas asiakaspalveluasenne on välttämätön. :)

 

Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 2: mukainen, eli 10,67€/h. Työt pääset aloittamaan 17.2. eteenpäin. 

 

Tehtävässä pärjätäksesi sinun tulee olla luonteeltasi toimeentarttuva, palvelualtis ja itseohjautuva tyyppi. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa ja kykyä työskennellä tiimissä. Lisäksi kohtaat työssä vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Muista kielistä olisi tietenkin sinulle plussaa! Emme vaadi 15 vuoden kokemusta, emmekä 5 eri tutkintoa, mutta aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on valttikorttisi!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Meiltä valmistutaan esimerkiksi laitoshuoltajaksi, sekä moni on myös innostunut suorittamaan lähiesimiestyön koulutuksen. 

 

Joko innostuit tästä pestistä? :) Älä aikaile, vaan laita piakkoin hakemuksesi menemään, sillä me haluamme tavata sinut! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia. Laitathan siis ystävällisesti hakemuksesi työnhakulinkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.