(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen tuuraaja Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Me L&T: llä rakennamme parempaa huomista ja Palvelumestari kaipaa nyt apuasi! Haemme porukkaamme tiimiläistä, joka loistaa työssään, tykkää itsenäisestä työskentelystä ja osaa mukautua vaihteleviin työaikoihin! Etsimme kahta

 

Tarvittaessa työhön kutsuttavaa SIIVOOJAA

 

Espoon Leppävaaraan vakituiseen tehtävään. Siivottavana kohteena on kauppakeskus, jossa siivoustyöt ovat taatusti monipuolisia. Tehtäväsi on kopata vapaat mopit, eli tehdä tuuraustyötä vakikohteessasi. Uskalias tulisi myös olla, sillä tehtäviisi voi kuulua myös yhdistelmäkone-ajot, joihin me tietysti perehdytämme sinut. Työt sijoittuvat pääosin aamu-päiväsaikaan, mutta ajoittain on tarve myös iltatekijälle. Eli voisimme sanoa, että työtä tehdään ma-pe klo. 6-22 välillä. Kohde palvelee asiakkaita myös viikonloppuisin, joten ei olisi haittaa jos joskus voisit tuurata tiimiläistäsi viikonloppuisin. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 2-3= 10,67-11,48€/h mukaista palkkaa, sekä tietysti ilta- ja sunnuntaityölisät klo. 18.00 jälkeen. Palkkaus määräytyy siivottavan kohteen vaativuuden mukaan. 

 

Emme vaadi sinulta 10: tä tutkintoa, mutta jotta työt tulisi tehdyksi mahdollisimman tehokkaasti, meillä on pari toivetta tulevalle tiimiläiselle

 

*Olisi toivottua, että sinulla olisi jonkinlaista työkokemusta, koulutustaustaa tai tietämystä siivouksen aseptiikasta, jotta kykenet siivoamaan monipuolisia kohteita itsenäisesti. Jos sitä ei kuitenkaan löydy, niin kerro meille muusta osaamisestasi, mitä voisit soveltaa tehtävään. 

*Kommunikoit jollain tasolla suomen kielellä sillä asiakaspalvelu on yksi tärkeimpiä tehtäviäsi 

*Omaat perushyvän kunnon, sillä työ on fyysisesti raskasta.

*Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on oma Can Do!- asenne - kaiken muun me perehdytämme sinulle! 

*Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti - onhan työ itsenäistä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikoittain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

Mikäli tämä pesti huutaa nimeäsi, laitahan kynä sauhuamaan, odotamme malttamattomina hakemustasi! Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta. 

 

Mikäli haluaisit kysyä jotain tähän tehtävään liittyen, voit osoittaa kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.