Siivouksen tuuraaja Espoonlahden uimahallille
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Me L&:T: läiset rakennamme parempaa huomista ja nyt tarvitsemme sinua avuksemme! Oletko siivouksen superammattilainen ja lisätienestiä vailla? Tule vahvistamaan rivejämme! Etsimme 

 

OSAAVAA SIIVOOJAA UIMAHALLIIN

 

ESPOONLAHTEEN. Vastuullasi on huolehtia pukuhuoneiden, allas-osaston, punttisalin ja yleistilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Vakiovuorona olisi torstaisin klo. 5.30-10.00, jonka lisäksi muitakin tuurauksia olisi luvassa ma-su klo. 5.30-22.00 aikavälillä. Eli tehtävään etsimme ehdottomasti henkilöä, joka on valmis tarttumaan mopin varteen lyhyelläkin varoitusajalla. Palkkaus on astetta parempi kuin tyypillisen rivisiivoojan, nimittäin maksamme tehtävästä kiinteistöpalvelualan TES PL 3 mukaista palkkaa. Töiden touhuun pääset nopealla aikataululla vaikka heti! 

 

Odotamme sinulta näyttöä siitä, että olet jo vahva siivousammattilainen. Vähintään vuoden työkokemus tai toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan koulutus ovat tässä tehtävässä edellytyksenä. Sinun työsi ansiosta espoolaiset saavat liikkua turvallisissa ja puhtaissa tiloissa, eli sitouduthan todella korkeaan työn laatuun. Esimiehesi ja tiimiläistesi kanssa kommunikoidessasi tarvitset suomen kielen taitoa ja mielellään myös englannin kieltä.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

 

*Uudessa roolissa toimivan esihenkilön, eli Palvelumestarin, joka on tukenasi arjen keskellä

*Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja tarpeeksi haastavan työn 

*Pidämme huolen, että saat kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön

*Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä, eli mikäli tarmoa riittää me tuemme sinua esimerkiksi opiskelun kanssa.

 

Näiden lisäksi käytössäsi on Ison Talon henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja edulliset hierontapalvelut. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus L&T nettisivujen hakulinkistä, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392498
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre33870674.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Espoo