(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Onko sinulla tarkka silmä työnlaadun suhteen?

Etsimme nyt hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat monipuolisesti päivittäiseen siivoustyöhön liittyvistä tehtävistä, kuten siivoamisesta, perehdyttämisestä ja opastamisesta sekä olet apuna tiimillesi. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 06-16 välille, mutta satunnaisesti myös iltavuorot ja lauantaityöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä edellytetään koulutusta ja kokemusta siivoustyöstä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja kannustavalla asenteella varustautunut tiimipelaaja, joka omalla työllään toimii esimerkkinä ja ohjaajana. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen taito sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme perusosaamista IT-asioissa, hyvää peruskuntoa sekä valmiutta opiskella uusia asioita.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.10.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -