(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt tarmokasta SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ oppilaitossiivoukseen asiakaskohteeseemme Helsinkiin Etelä-Haagaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta ja tiiminvetäjän tehtävistä oppilaitosympäristössä. Työajat sijoittuvat klo 06-22 välille arkisin sekä lauantaisin ja työtunteja tehtävässä kertyy 37,5 t/vko. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi toimitilahuoltajan- tai laitoshuoltajankoulutusta, tai vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että sinulta löytyy sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 1350/2006 mukainen vesityökortti. Työssäsi tarvitset lisäksi suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja nautit työnohjaamisesta sekä kannat vastuuta työn laadusta. Hygieniapassin sekä kokemuksen oppilaitossiivouksesta katsomme eduksesi. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien 504/2002 -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.8.2019 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -