Siivouksen suunnittelija
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

 


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteista iss.fi ja issyritysvastuuraportti.fi.


 


Haemme nyt Operations Performance –yksikköömme SIIVOUKSEN SUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelet pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen pääkonttorillamme, halutessasi voit suorittaa tehtävääsi sovittaessa osittain etänä.


Uusi Operations Performance -yksikkömme tukee vahvasti ISS:n strategian toteutusta ja liiketoiminnallista suorituskykyä eli vie meitä yrityksenä kohti tulevaisuuden kannattavaa kasvua. Operations Performancella on neljä keskeistä tehtävää: se kehittää yhtiömme tuottavuutta, tuotteiden kilpailukykyä, toimintamme hintakilpailukykyä sekä vastaa muutosjohtamisesta merkittävissä projekteissa. Jälkimmäiseen kuuluu myös asiakaslupauksen mukaisten haltuunottojen varmistaminen. Operations Performance on keskeinen elementti OneISS-strategiassa: se osaltaan tekee meistä vahvemman, selkeämmän ja tiiviimmän yrityksen. 


Suunnittelijana vastaat alueellisesti/valtakunnallisesti asiakaskohteidemme siivouspalveluiden suunnittelusta, työmäärämitoituksesta ja kustannuslaskennasta. Olet mukana uudistamassa ja kehittämässä ensisijaisesti olemassa olevaa palvelutuotantoa. Toimit työssäsi sujuvasti eri sidosryhmien kanssa (tuotanto-organisaatio, tuote-ja liiketoiminnan kehitys). Suunnittelutyössä olet aktiivisesti mukana asiakasyhteistyössä, toteuttamassa kannattavaa kasvua ja konseptiemme mukaista siivouksen palvelutoimintaa.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla laajaa siivouspalveluiden toimialatuntemusta ja työkokemusta alalta, alan peruskoulutus (esim. siivousteknikko, restonomi tms.) on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön. Aikaisempi kokemus mitoitus- ja suunnittelutyöstä antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti tarvittaessa myös englannin kielellä. Olet kyvykäs itsenäiseen työhön ja uskallat ottaa vastuuta, mutta hallitset myös hyvät tiimityö- ja tietotekniset taidot. Sinulla on aitoa halua onnistua työssäsi ja näet asiat liiketoimintalähtöisesti. Jos sinulla on lisäksi kykyä toimia asiakasrajapinnassa tuotantoa ja myyntiä tukien sekä siten löytää parhaat palveluratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ajoittain joustavuutta työajoissa.


Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näkemään toimialaa laajasti. Työsi myötä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiämme ja käytössäsi on laaja-alainen ja ammattitaitoinen tukiverkosto. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Nevalainen leena.nevalainen@fi.issworld.com tai jätä soittopyyntö puhelin, 0400-428 954.


Mikäli olet etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 31.10.2021. Lisääthän mukaan myös CV:si.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot