(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen ryhmänvanhin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko aikaansaava ja parhaimmillasi kiireen keskellä?

Etsimme joustavaa ja organisointitaitoista Ryhmänvanhinta siivous tiimiimme Lahteen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat siivoojien käyttämien työvälineiden ja tarvikkeiden kunnosta, tarvittaessa avustat uusien työntekijöiden neuvomisessa ja opastamisessa, laadun varmistamisesta sekä pidät huolen tiedon kulusta. Osallistut myös käytännön siivoustyöhön ja pystyt tuuraamaan tarvittaessa kohteessa kuin kohteessa. Toimit tarpeen mukaan palveluohjaajan tuurajana ja olet valmis oppimaan lisää tästä tehtävistä. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin mutta satunnaiset viikonloppu, - tai iltavuorot ovat mahdollisia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään 5 vuotta siivouskokemusta, puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös kokemuksen tiiminvetäjän tehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeän työotteen. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen perus pilari. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. B – ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä välttämättömät. Tehtävästä maksetaan työehtosopimuksen palkkaluokka 4:n mukaista palkkaa.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.1.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka