(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluvastaava, Pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme siivoustyön palveluvastaavaa pääkaupunkiseudun alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta aktiivista työotetta, silmää siivoustyölle ja halua tehdä asiat kerralla oikein.

Vastuullasi on useita erilaisia siivouskohteita aina koti- porras- toimisto- ja saunasiivouksista rakennussiivouksiin ja työskentelet kohteissa yrittäjähenkisellä ja vastuullisella otteella. Tehtävään kuuluu myös muita vastuutehtäviä, kuten avainten noutamista ja kohteiden asiakassuhteiden hyvää hoitamista.

Työaika on n. 35 tuntia / viikko. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen sekä aamu-, päivä-, että iltavuoroja, ajoittuen ma-la välille. Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Etsimällämme henkilöllä on monipuolista siivousosaamista ja kokemusta siivoustyöstä jo mielellään useamman vuoden ajalta. Työssä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä asiakassuhteiden hyvää ylläpitoa varten.

Tarvitset työssäsi ajokortin, jotta liikkuminen työkohteiden välillä hoituu sujuvasti.
Oman auton käyttömahdollisuus työkohteiden välillä on toivottavaa ja korvaamme näin ollen kilometrikulut.

Asiakkaamme hakee tiimiinsä innokasta ja motivoitunutta siivousalan ammattilaista, joka on halukas ottamaan vastuuta ja toimimaan itsenäisesti hoitaen oman tonttinsa kunnialla.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työn kilpailukykyisellä palkkauksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elisa Seppälä / Nordic Henkilöstöpalvelut Oy arkisin klo 8.00-16.00 puh. 050-5495000.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan heti, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.