(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palvelupäällikkö Pohjanmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n Kiinteistöpalveluihin ammattitaitoista

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullasi on johtaa Pohjanmaan alueen siivous- ja tukipalveluiden liiketoimintaa tuloksekkaalla otteella. Toimit palveluesimiesten esimiehenä ja raportoit yksikönpäällikölle. Pidät tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin ja vastaat asiakkuuksien kehittämisestä. Suunnittelet siivouksen toimintaa pitkäjänteisesti ja kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin. Esimiehenä ohjaat ja motivoit alaisiasi sekä huolehdit henkilöstöjohtamiseen ja työturvallisuuteen liittyvistä asioista.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta palvelualalta ja esimiestyöstä. Koulutukseltasi voit olla esim. siivousteknikko, restonomi (AMK) tai tradenomi (AMK). Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Asiakaslähtöinen asenne, kehittävä työote ja erinomaiset organisointitaidot ovat kaiken a ja o.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Älä kuitenkaan aikaile, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mikko Laurikainen ma 7.1. klo 14-16 ja pe 11.1. klo 13-15, puh. 0503858929.