(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palvelupäällikkö Kuopion ja Joensuun alueelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Oletko siivouspalvelualalla kannuksesi hankkinut osaaja ja olet jo ollut vastuussa isommasta kokonaisuudesta esimies – tai päällikköroolissa? 
 
Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Kuopion ja Joensuun alueelle  
 
SIIVOUKSEN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme 
 
Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden siivousalan ammattilaiselle syventää omaa osaamistaan ja kehittyä kasvavan yrityksemme mukana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. 
 
Pääset osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. 
 
Mitä palvelupäällikön työpöydältä löytyy 
 
Palvelupäällikkönä toimit oman alueesi kapelimestarina ja varmistat, että arki rullaa ja tiimisi tietää omat vastuunsa ja tehtävänsä. Toimit palveluohjaajien ja siivouksen työntekijöiden suorana esimiehenä ja sparraat heitä onnistumaan omassa työssään. Työkalupakistasi löytyy keinoja henkilöstön motivointiin ja kehittämiseen. Varmistat omalla työlläsi asiakastyytyväisyyden ja yhteisten toimintatapojemme toteutumisen. Tärkeä osa työnkuvaasi ovat myös laadunvalvonta sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.  Palvelupäällikkönä raportoit omasta työstäsi sopimuspäällikölle. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Kuopio Joensuu alueella sekä ajoittain myös muualle Suomeen.
 
Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu muun  muassa budjetin suunnittelu ja seuranta, laskutus, työvuorosuunnittelu sekä rekrytointi ja henkilöstötarpeen ennakointi. Taustatukenasi ovat ison organisaation tukitoiminnot. 
 
Mitä odotamme sinulta     
 
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet esimiehenä helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Odotamme, että alalle ominaiset prosessit ja talouden käsitteet ovat sinulle tuttuja. Kuten ammattilaisena tiedät, hommaa ja vastuuta on sopivasti ja hyvä stressinsietokyky sekä työn hallinnan taitosi ovat tehtävässä onnistumisen kannalta oleellisia.  
 
Sinulla on  mahdollisesti  lähiesimiehen ja siivousteknikon tai muu vastaavanlainen alan koulutus. Koulutustaustasi voi olla alan ulkopuoleltakin, mutta odotamme sinulta esimieskokemusta ja yli 5 vuoden kokemusta siivouspalvelualalta. Perus IT-taidot ja keskeinen esimiehen työssään tarvitsema työlainsäädäntö ovat sinulla hanskassa. Takataskustasi tulisi löytyä myös seuraavat kortit hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Sinulla on hyvä suomen kielen taitoa ja tarvittaessa kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. 
 
Kuulostaako juuri sinulle passelilta paikalta? 
 
Innostuitko tehtävästä, etkä malta odottaa että pääset hommiin? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 9.6. mennessä hakulomakkeella.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello  9-15  puhelimitse sopimuspäällikkö Anja Alila 050 430 1172 tai sähköpostilla anja.alila@coor.com