(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJIA Business, IT & HQ - avainasiakkuusyksikköömme. 

Asiakaskohteet ovat pääsääntöisesti kansainvälisten yritysten toimitiloja, joissa toimiviin monipalvelutiimeihin tarvitsemme vahvistusta. Kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseudun yrityskeskittymiä, mm. Leppävaarassa, Pitäjänmäessä ja aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviisi kuuluu siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtimista, työntekijöiden opastusta ja perehdystystä sekä esimerkiksi asiakasyhteistyötä. Usein kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mielellään jo muutaman vuoden ajalta. Palveluohjaajana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi myös perus IT-taitoja, kuten Wordin, Excelin, sähköpostin ja internetin käyttöä. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.

Tehtäviin valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn, jota tehdään pääsääntöisesti arkisin aamu- tai päivävuorossa. ISS Palveluilla välitämme toisistamme ja asiakkaistamme, korostamme turvallisuutta sekä rehellisyyttä. Haluamme, että jokainen työntekijämme saa työskennellä arvostavassa työympäristössä ja jokaisella on oikeus päästä turvallisesti työstä kotiin jokaisena päivänä. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.3.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan, osa mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -