(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Laatutakuu-yrittäjä K. Fogelberg Oy hakee organisointitaitoista SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiinsä Helsingin Kalasatamaan .

Työtehtävässäsi vastaat tiimisi työntekijöiden neuvomisesta ja opastamisesta, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työaika on pääasiassa arkisin klo 6 - 18, mutta tarpeen mukaan töitä täytyy pystyä tekemään 5 - 22 välillä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan 17.8. tai viimeistään 1.9.2020.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeä työote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Olet innostava ja omalla esimerkilläsi tuot tiimisi jäsenistä esille parhaat puolet. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta. Omaat perus ATK - taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Toivomme valitulta henkilöltä työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä perussiivouksien ja eri siivousmenetelmien tuntemusta. Puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Myös aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus yhteystietoineen, ja josta ilmenee työkokemuksesi ja koulutuksesi kim.fogelberg@laatutakuuketju.fi. Älä jää turhaan aikailemaan, vaan lähetä hakemus mahdollisimman pian viimeistään kuitenkin 5.7.2020 mennessä.

Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja paikan täytämme heti sopivan hakijan löytyessä.