(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt siivoustyön PALVELUOHJAAJAA pääkaupunkiseudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi työntekijöiden perehdyttäminen, asiakasyhteydenpito, palkkojen vahvistamine sekä tavara tilaukset. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja toimit hänen ”oikeana kätenään”.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin ja työajat vaihtelevat kello 6.00-18.00 välillä.

Tämä tehtävä on sinulle, jos viihdyt tiiminvetäjänä ja olet taitava organisoimaan työtehtäviä sekä pidät asiakaspalvelutyöstä. Tehtävä sisältää myös käytännön siivoustyötä ja toivomme sinulla olevan siivousalan kokemusta vähintään vuoden ajalta sekä alalle soveltuva koulutus. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät IT-taidot, vahva peruskunto, suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokortti. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistavat työsuhteen.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.6.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -