(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko notkea kuin mato, tarkkasilmäinen kuin haukka, aurinkoinen kuin koiranpentu ja pidätkö hommia hanskassasi kuin mustekala? Olemme etsineet sinua pitkään ja hartaasti, sinä seuraava 

 

PALVELUOHJAAJAMME PÄÄKAUPUNKISEUDULLA 

 

Tehtävänäsi on toimia siivouksen palveluesimiehen oikeana kätenä muun muassa laadun varmistuksessa, perehdytyksessä ja päivittäisessä töiden organisoinnissa. Kohteesi sijaitsevat vantaalla, klaukkalassa, rajamäellä ja nurmijärvellä. Työajat sijoittuvat ma-pe klo. 6-20 välille. Olemme tosiasialla liikenteessä eli pesti on kokoaikainen - täysillä tunneilla. Palkkaus tehtävässä on TES 6 mukainen. 

 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, hyvää paineensietokykyä ja hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taidosta on sinulle etua. B-ajokortti tulee myös tarpeen, ellei supervoimiisi kuulu kyky sotkea fillarilla ääntäkin nopeammin. Tässä työssä päivät ovat erilaisia, joten valmius muuttuviin tilanteisiin on tarpeen. Lisäksi sinulta löytyy perus IT-taidot tai sinulla on kyky sisäistää tietotekniikka nopeasti!

 

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan kohti esimiesuraa palvelualalla, idearikkaassa ja tulevaisuuteen suuntautuvassa kiertotalousfirmassa. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä siihen suuntaan, mihin haluatkaan pyrkiä - esimerkiksi esimieskoulutuksella. Panostamme esimiestyöhön ja haluamme pitää huolta, että voit hyvin niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Työntekijöidemme käytössä on sairauskassa, eli työterveyshuoltomme ei ole mitään perushuttua, vaan paljon kattavampi. Tämän lisäksi saat käyttöösi kuntosalietuja ja jäsenyyden henkilökuntakerhoon, jossa pääset käsiksi kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin. 

 

Oletko sinä tämä etsimämme moniosaaja? Hae paikkaa viivyttelemättä, otamme sinut töihin vaikka heti!  

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat - veikkaamme että olemme paljon enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.