(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.

 

Nyt tarvitsemme lisävahvistusta tiimiimme ja etsimme energistä ja reipasta SIIVOUKSEN

 

PALVELUOHJAAJAA

 

Lahteen ja lähikuntien alueelle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä ja organisoit sekä ohjaat siivoojat töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Ohjaat, perehdytät, opastat ja neuvot, eli olet kävelevä tietopankki. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut reippaasti myös mopin varteen.

 

Aikaisempi työkokemus siivoustyöstä on tärkeä lähtökohta työn hoitamiselle, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Valmius vaihteleviin työaikoihin ja tehtäviin sekä paikallistuntemus on etusi. Työ on vastuullista, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Ajokortti ja englanninkielen taito on työssä välttämätön.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.Jos kiinnostuit, haethan tehtävää osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/töihin. Lisätietoja tehtävistämme saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!