(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Hihat heilumaan   hyvässä jengissä!    Pidätkö organisointitaitoja vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko   siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

tiimiimme Kouvolaan.   

Palveluohjaajana vastaat käytännön siivoustyön lisäksi neljän hengen siivoustiimin ohjauksesta, peruspesujen suunnitelusta, materiaalitilauksista sekä sijaisuuksien ja työvuorojen suunnittelusta. Lisäksi työhön kuuluu tiivis yhteydenpito asiakkaidemme kanssa ja tarvittaessa osallistut myös esimerkiksi kohteidemme viheraluetöihin ja avustaviin kiinteistöhuollon töihin. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä.
  
Tehtävä vaatii omatoimista asioihin tarttumista, jossa työtä tehdään laatu edellä. Viihdyt tehtävässäsi, jos olet tarkka, sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet taitava organisoimaan. Sinulta löytyy työkokemusta siivoustyöstä vähintään kahden vuoden ajalta ja alalle soveltuva koulutus. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Työskentelet hyvin paineen alla, eikä hymysi tai kannustava asenteesi hyydy kiireisimpinäkään aikoina. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä ajokortin ja eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus. Lisäksi sinulla tulee olla perustaidot IT-järjestelmien käytöstä.

Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.4.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -