(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsimme siivouksen PALVELUOHJAAJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.


Työtehtävissäsi vastaat muun muassa siivoushenkilöstön perehdyttämisestä heidän työtehtäviinsä eri asiakaskohteissa, työn valvonnasta ja ohjaamisesta sekä käytännön asioiden järjestelystä. Huolehdit myös laadunseurannasta ja sijaisjärjestelyistä yhteistyössä esimiehen kanssa. Työ sisältää tarvittaessa myös siivousta eri kohteissa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 6-14 välille, mutta satunnaisia iltavuoroja voi olla vaihtelevien tilanteiden mukaan.

Toivomme sinulla olevan vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja koulutus alalle katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä. Viihdyt tehtävässä, jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit siivoustyöstä. Työssä menestyminen edellyttää myös käytännön IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2019. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -