(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

 


Etsimme nyt organisointikykyistä ja toimeen tarttuvaa PALVELUOHJAAJAA asiakaskohteeseemme Helsingin keskustaan.

Työtehtäviisi kuuluu päivittäisen työn organisointi ja käytännön järjestelyt sekä ylläpitosiivous kauppakeskusympäristössä. Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa klo 17-01, mutta myös aamuvuoroja saattaa esiintyä. Edellytämme vankkaa kokemusta siivoustyöstä, tiiminvetämisestä tai esimiestehtävistä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti olisi hyvä olla. Työssäsi tarvitset erinomaista palveluasennetta. Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet noin puolet työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työntekijältä edellytetään hyvää englannin sekä suomen kielen taitoa ja hyviä IT-taitoja.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -