(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme siivouksen Palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluu työntekijöiden perehdytys ja ohjaus, suunnittelu ja organisointi, tarvikkeiden tilaukset ja laadunvalvonta. Tehtävässä osallistut myös siivoustyöhön ja toimit tarvittaessa työntekijöiden sijaisena. Kyseessä on arkipäiviin sijoittuva vakituinen päivätyö.
Odotamme sinulta
Hakemallamme henkilöllä tulee olla tehtävään vaadittavaa ammattitaitoa työ- ja koulutustaustan muodossa, asiakaspalveluhenkinen asenne sekä hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsotaan siivousohjaajatyön erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva puhtaanapitoalan koulutus. Siivoustyöstä tulee olla jonkin verran kokemusta joka tapauksessa. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia, englannin kielen osaaminen eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme mukavan ja vaihtelevan työpaikan, joka panostaa työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Työssä viihtyminen on arvoasteikolla kärjessä. Työstä maksettava ansio katsotaan kokemuksen mukaan.

Hae tehtävään pian! Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen työhakemus ja liitä hakemukseen myös CV:si. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Maiju Holopainen, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.08.2018 mennessä.