(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Kouvolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Palveluohjaajana vastaat siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista, työvuorojen suunnittelusta sekä käytännön siivoustyöstä. Pidät myös tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, 37,5 tuntia viikossa. Satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä kerran kuussa viikonloppupäivystystä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet taitava organisoimaan. Olet puhtaanapitoalan ammattilainen, ja sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus. Asiakaslähtöisyys on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Työskentelet hyvin paineen alla, eikä hymysi tai kannustava asenteesi hyydy kiireisimpinäkään aikoina. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä ajokortin lisäksi oman auton käyttömahdollisuutta. Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa, sillä valitulle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys asiakkaan toimesta.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.5.2018.

- ISS on savuton työpaikka -