(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin roppakaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä. 

Etsimme tänne Kokkolan alueelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen reipasotteista 

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana ja toisinaan myös vasempana kätenä ja organisoit siivoojat töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Perehdytät, opastat ja neuvot- tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Aina et kuitenkaan selviä puhumalla, vaan tarvittaessa tartut myös itse reippaasti mopin varteen. 

Edellytämme sinulta monipuolista ja vankkaa työkokemusta siivousalalta sekä siivousalan teknistä osaamista. Alan suoritettu tutkinto on tässä kohtaa puhdasta plussaa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Koskaan.
Mukaansatempaavan innostuksen siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Lisäksi toivomme vielä noin desin verran joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. B- ajokortti on vaatimuksena paikan saamiselle. 

Hyvä seuran lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, kotimaisen pitkän linjan työnantajan sekä Kipan tes:n mukaisen palkkatason. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esim työtä helpottavat mobiilisovellukset. Tämä ala vie helposti mennessään, eli jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä -me kannustamme siihen. 

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Jos kolahti kohdilleen, ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan kotisivujemme kautta.