(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi ja olet jo kerryttänyt hieman kokemusta esimiestyöstä? Jos vastasit kyllä saatat olla Tampereen tiimissämme pian aloittava
 
PALVELUOHJAAJA
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme
 
Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden siivousalan ammattilaiselle syventää omaa osaamistaan ja kehittyä kasvavan yrityksemme mukana. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta kohti vaativampia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 
 
Pääset osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi.
 
Mitä palveluohjaajan työpöydältä löytyy
 
Palveluohjaajat toimivat palvelupäällikön oikeana kätenä ja tulevassa työssäsi vastaat muun muassa perehdytyksestä, laatukierroista, työvuorosuunnittelusta, asiakaspalavereista ja poissaolojen sijaistusten sumplimisesta. Suunnittelet siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita eli vastaat, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijät ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen. 
 
Mitä odotamme sinulta    
 
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Sinulla on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeä lähiesimiehen tai palveluohjaajan koulutus sekä jo jonkun verran kokemusta samankaltaisista tehtävistä. Perus IT-taidot ja keskeinen työssäsi tarvitsema työlainsäädäntö ovat sinulla hanskassa. Takataskustasi tulisi löytyä myös seuraavat kortit hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä BE-ajokortti. 
 
Kuulostaako juuri sinulle passelilta paikalta?
 
Innostuitko tehtävästä, etkä malta odottaa että pääset hommiin? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 2.6. mennessä hakulomakkeella.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Vesa p. 050 911 0819,  Ma 13.5. klo 12-14, Ke 22.5. 12-14