Siivouksen palveluohjaaja Pasilaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA asiakaskohteeseemme HELSINGIN PASILAAN.


MIKSI ISS PALVELUT?
Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön kattavasti sekä tarjoamalla modernit ja ergonomiset työskentelyvälineet. Välitämme ihmisistämme, jota osoitamme työn pysyvyydellä sekä maksamalla palkat ajallaan. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia mahdollisuuksia talon sisäisillä urapoluilla. Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


MITÄ TYÖNKUVAAN KUULUU?
Haemme asiakaskohteeseemme siivouksen palveluohjaajaa.Palveluohjaajan työssä vastaat pääsääntöisesti työntekijöiden perehdyttämisestä ja ohjaamisesta, tilauksien tekemisestä, asiakasyhteistyöstä, työvuorosuunnittelusta sekä osallistut suorittavaan työhön ja sijaistat esimiestä tarpeen mukaan. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 - 22 välille, mutta työpanostasi saatetaan tarvita myös satunnaisesti viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen. Työtehtävään sovelletaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta.


MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus siivoustyöstä ja vähintään kahden vuoden kokemus palveluohjaajan työstä. Lisäksi edellytämme sinulta toimitilahuoltajan ammattitutkinnon tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon. Tehtävässä menestyäksesi tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, ajantasaisia IT-taitoja, hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä vastuullista työskentelyotetta.


KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ?
Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 3.3.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat 1.4.2021. Käytämme osana hakuprosessiamme videohaastattelutyökalua, joten seuraathan aktiivisesti sähköpostiasi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot