(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, saatat olla pääkaupunkiseudun tiimissämme pian aloittava   SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA   Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?
Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Palveluohjaajan työ on liikkuvaa, ja työvuorosi sijoittuvat vaihtelevasti maanantaista lauantaihin kello 6-23 välille. Työ on totta kai vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5.   Mitä palveluohjaajan työ sisältää?
Palveluohjaaja toimii palvelupäällikön oikeana kätenä, ja palveluohjaajana osallistut muun muassa perehdytykseen, laatukierroksiin, työvuorosuunnitteluun, asiakaspalavereihin sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet myös siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita.  Lisäksi pidät yllä kohdekansioita ja huolehdit tuntikirjauksista. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen.   Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Sinulla on jo vankkaa kokemusta siivouspalvelualasta, ja toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai palveluohjaajan koulutus. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös kokemuksellasi sekä innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteella ja kouluttautua työn ohessa. Sinulla on hallussasi perustason IT-taidot ja selviät töistä tarvittaessa myös englanniksi hyvän suomen kielen taidon lisäksi.  Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.   Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?
Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 30.11.2020.   Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Pohjolainen, tiina.pohjolainen@coor.com tai numerosta 050 306 4180.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).   Some -kanavistamme voit muun muassa lukea, mitä palveluohaaja Deelis kertoo työstään.
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.