(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, saatat olla pääkaupunkiseudun tiimissämme pian aloittava    PALVELUOHJAAJA    Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?
Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Pääset osaksi isoa ja iloista työyhteisöämme, ja saat työpariksesi toisen palveluohjaajan. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti vaativampia tehtäviä. 
Palveluohjaajan työ on liikkuvaa, ja työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin kello 6-14 väliin, mutta ajoittain toivomme, että olet valmis työskentelemään myös iltaisin. Työ on totta kai vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5.    Mitä palveluohjaajan työ sisältää?
Palveluohjaaja toimii palvelupäällikön oikeana kätenä, ja palveluohjaajana osallistut muun muassa perehdytykseen, laatukierroksiin, työvuorosuunnitteluun, asiakaspalavereihin sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet myös siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen. Työkohteesi sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa.   Mitä odotamme sinulta? 
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Sinulla on jo kokemusta siivouspalvelualasta, ja toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai palveluohjaajan koulutus. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteellasi ja kouluttautua työn ohessa. Sinulla on hallussasi perustason IT-taidot ja selviät töistä tarvittaessa myös englanniksi. Takataskustasi tulisi löytyä myös B-ajokortti hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta. 
 
Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?  Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 2.2. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syriltä anne.syri@coor.com.    Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi)