(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoon. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.

Vahvistamme nyt pääkaupunkiseudun yksikköämme. Liity joukkoomme

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA

Siivouksen palveluohjaajana toimit osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakaskohteidemme siivouspalvelusta ja arjen sujuvuudesta. Työskentelytapasi on ripeää ja asiakaslähtöistä toimit motivoivana opastajana ja perehdyttäjänä tiimillesi. 

Aikaisempi siivousalan kokemus on välttämätön, koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa. Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.