(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon tai siivouksen ammattilainen? Tule meille töihin!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja innostavaa PALVELUOHJAAJAA asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle.

Haemme juuri sinua asiakkaallemme tartuttamaan hymyä ympärillä oleville ihmisille. Olet sen verran rohkea, että uskallat sanoa käsipäivää ja katsoa vielä silmiin samanaikaisesti. Työssäsi tarvitset etenkin näitä taitoja, sillä autat, perehdytät ja opastat siivoojia suoriutumaan työstään leikiten. Sinua helpottaa se, että olet hankkinut jo osaamista siivousalalta. Jos olet peruspesutaitoinen, niin tarkoittaa se meille sinulla olevan lähes supersankarin kykyjä. Koulun penkiltä olet mahdollisesti saanut tutkinnon siivoustyönohjaamisesta tai sitten jonkun muun mikä on sopinut senhetkiseen elämäntilanteeseesi.

Arvostamme sitä, että olet onnellinen tekemistäsi valinnoista. Haluat nauttia viikonloppuvapaista ja työskennellä arkisin. Työvuorolistojen tekeminen hoituu samalla vakaudella kuin sudokujen täyttö ja vaikka tietokoneiden kryptinen ohjelmointi ei olisi lempipuuhaasi, niin perusohjelmien käyttö ei kuitenkaan nosta hikikarpaloita otsallesi. Tutustuisimme sinuun mielellämme, ja keskustelu voitaisiin käydä suomeksi, jota tehtävässä kuitenkin eniten tarvitaan. Ilahdutat meitä monipuolisella kielitaidolla, mutta englannillakin pärjää oikein mainiosti. Tunnet liikennesäännöt ja ajokortti koristaa lompakkoasi. Vauhdikasta autoa sinulla ei tarvitse olla, vaan kaikki tarvittavat työvälineet tulevat asiakkaamme toimesta. Etsimme sinua tositarkoituksella pitkäikäiseen kumppanuuteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa asiakaskohteessa!

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 27.5.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi