Siivouksen palveluohjaaja Ouluun Osuuskauppa Arinan kohteisiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Toimintamme laajentuessa Oulussa, etsimme nyt Osuuskauppa Arinan kohteisiin

PALVELUOHJAAJAA
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Tässä tehtävässä päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Työskentelet osana isompaa Osuuskauppa Arinan siisteydestä ja puhtaudesta huolehtivaa coorilaisten tiimiä. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. 

Tehtävä on myös hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti esimiestehtäviä.
 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko) ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat Oulun talousalueella. Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta ajoittain toivomme, että olet valmis perehdyttämään viikonloppuisin ja yövuorossa työskenteleviä.
  
Mitä työ pitää sisältää?
Palveluohjaaja toimii palvelupäällikön oikeana kätenä, ja osallistuu muun muassa perehdytykseen, laatukierroksiin, työvuorosuunnitteluun, asiakaspalavereihin sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet myös siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen. 
 
Käytännössä palveluohjaaja huolen siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä.
 
Mitä odotamme sinulta? 

Palveluohjaajan tehtävässä tarvitset alan työkokemuksen lisäksi siivoustyön erikoisammattitutkintoa tai vastaavaa alan koulutusta. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös innokkaalla sekä kehittymismyönteisellä asenteellasi ja kouluttautua työn ohessa esimerkiksi oppisopimuksella.

Aikaisemman kokemuksen lisäksi odotamme sinulta:

-    Positiivista elämänasennetta 
-    Pidät ihmisten kanssa työskentelystä
-    Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä
-    Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä
-    Perustason IT-taitoja (Office)
-    Työturvallisuuskorttia
-    B-ajokortti
-    Hyvää suomen kielen taitoa
 
Kuulostaako sinulle passelilta paikalta? 
Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. 

Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 3.8. Toivomme, että olet valmis aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi).
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot