(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja Keuruulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?     

Etsimme nyt siivouksen PALVELUOHJAAJAA Keuruulle.

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Palveluohjaajana  huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta, perehdyttämisestä ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä.   

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 5.00-14.00 välillä, mutta töitä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten kaikilta hakijoilta edellytämme B-ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.   

Tehtävässä edellytetään, koulutusta siivousalalta ja kokemusta siivoustehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Eduksi katsomme kokemuksen palveluohjaajan- tai tiiminvetäjän tehtävistä sekä peruspesujen hallitsemisen. Palveluohjaajana teet läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja edellytämme erinomaista asiakaspalveluasennetta. Teet työtä positiivisella asenteella ja ratkot rohkeasti eteesi tulevia pulmia. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Työ sisältää myös siivoustyötä, johon tarvitset hyvää peruskuntoa. Palveluohjaajan työssä on paljon suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset vastuunottokykyä, joustavuutta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.   

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!   

Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2019.   

ISS Palvelut on yksi Suomen   kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö-   ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme   tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo   ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka   muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja   turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista.   Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme   liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS   Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.   www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/   

- ISS on savuton työpaikka -