Siivouksen palveluohjaaja Joensuuhun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, saatat olla Joensuun tiimissämme pian aloittava 

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA 

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti vaativampia tehtäviä. 

Palveluohjaajan työ on liikkuvaa, mutta kohteet sijaitsevat Joensuun keskustassa. Työvuorosi sijoittuvat pääsääntoisesti arkisin kello kello 6-14 välille ja työsuhde on vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5. 

Mitä palveluohjaajan työ sisältää?

Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, ja palveluohjaajana osallistut muun muassa perehdytykseen, laatukierroksiin, työvuorosuunnitteluun, asiakaspalavereihin sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet myös siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen. 

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Sinulla on jo kokemusta siivouspalvelualasta, ja toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai palveluohjaajan koulutus. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteellasi ja kouluttautua työn ohessa esimerkiksi oppisopimuksella. Sinulla on hallussasi perustason IT-taidot ja selviät töistä tarvittaessa myös englanniksi. Takataskustasi tulisi löytyä myös  työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta. 

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta? 

Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 8.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä palveluesimies Tuija Puustiselta arkisin kello 13-16. Tuijan tavoitat numerosta 050 533 2347

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot