(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja iltakohteisiin
Siskon Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Etsitkö Puhtaasti Parasta työtä? Hae mukaan Puhtauden erikoisjoukkoihimme!

Etsimme nyt PALVELUOHJAAJAA vastaamaan ylläpitosiivousyksikön iltaisin siivottavista kohteista. Kohteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudun alueella ja etsimme ohjaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen, jonka työajat painottuvat pääasiassa iltoihin klo 14 – 24 välille.

Palveluohjaajana varmistat siivouspalveluittemme laadun toteutumisen kohteissasi pääkaupunkiseudun alueella. Toimit vahvasti yhteistyössä alueesi palveluesimiehen kanssa ja toimit esimiehen apuna asiakasyhteistyössä sekä henkilöstön ohjaamisessa. Työpäiviin kuuluu mm. työntekijöiden ohjaus ja perehdytys kohteissa, laadun valvonta, siivoustarvikkeiden täydennys, sekä osallistuminen myös tarvittaessa siivoustyöhön, esimerkiksi poissaolotilanteissa.

Toivomme, että Sinulla olisi jo vahva kokemus siivousalan tehtävistä ja että omaat hyvät organisointi taidot ja ongelman ratkaisukyvyt. Emme edellytä välttämättä aiempaa kokemusta juuri palveluohjaajan työstä, sillä koulutamme sinut tehtävään. Itsenäinen työskentelyote, hyvä asiakaspalveluhenkinen asenne, vuorovaikutustaidot, tiimityöskentely- ja esimiesosaaminen, sekä ammattimainen, vastuullinen suhtautuminen siivoustyöhön ja palvelulupauksemme toteuttamiseen ovat palveluohjaajiltamme edellytettäviä ominaisuuksia. Arvostamme myös puhtaanapitoalan koulutusta ja aikaisempaa kokemustasi alalta. Työpäivän ja illan aikana liikutaan yrityksen autolla useiden kohteiden välillä ja siksi edellytämmekin Sinulta b-ajokorttia. Työkielemme ovat englanti ja suomi, joista odotamme sujuvaa kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle iltapainotteiset työajat, jotka sijoittuvat yleisimmin iltaisin klo 14-24 (00) välille. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Siskon Siivous tarjoaa työntekijöilleen hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden ammatilliseen koulutukseen työn ohessa. Työyhteisömme on iloinen ja toisiaan kannustava!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy, johon kuuluu kaksi yritystä, koteja palveleva Toimiva koti ja yritysten palveluihin keskittynyt Siskon Siivous. Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan erikoisosaamista. Rekrytoimme riveihimme alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 500 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on 10M€. Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että sinusta on kiva herätä aamulla töihin.

Me haluamme tehdä työtä, josta voimme olla ylpeitä!