(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon tai siivouksen ammattilainen? Tule meille töihin!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja innostavaa PALVELUOHJAAJAA Coorille Radisson hotelleihin Helsinkiin.

Haemme juuri sinua asiakkaallemme tartuttamaan hymyä ympärillä oleville ihmisille. Olet sen verran rohkea, että uskallat sanoa käsipäivää ja katsoa vielä silmiin samanaikaisesti. Työssäsi tarvitset etenkin näitä taitoja, sillä autat, perehdytät ja opastat siivoojia suoriutumaan työstään leikiten. Sinua helpottaa se, että olet hankkinut jo osaamista siivousalalta. Erityisesti kokemus hotellisiivouksesta on eduksesi. Koulun penkiltä olet mahdollisesti saanut tutkinnon siivoustyönohjaamisesta tai sitten jonkun muun mikä on sopinut senhetkiseen elämäntilanteeseesi.

Arvostamme sitä, että olet onnellinen tekemistäsi valinnoista. Haluat nauttia viikonloppuvapaista ja työskennellä arkisin. Vaikka tietokoneiden kryptinen ohjelmointi ei olisi lempipuuhaasi, niin toivomme, että perusohjelmien käyttö ei kuitenkaan nosta hikikarpaloita otsallesi. Tutustuisimme sinuun mielellämme ja keskustelu voitaisiin käydä suomeksi, jota tehtävässä tarvitaan. Ilahdutat meitä monipuolisella kielitaidolla, mutta englannillakin pärjää oikein mainiosti. Etsimme sinua tositarkoituksella pitkäikäiseen kumppanuuteen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa asiakaskohteessa!

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 9.12.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut (soft FM), kiinteistöpalvelut (hard FM) ja strateginen neuvonta. Yhdistämällä näiden alueiden palveluita tarjoamme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja ja luomme siten lisäarvoa asiakkaillemme. Kutsumme tätä älykkääksi palveluksi - SERVICE with IQ. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi.

Personalhuset on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi