(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluohjaaja Helsingin keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018 

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA tavaratalokohteeseen Helsingin ydinkeskustaan.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta sekä laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi tuurausjärjestelyistä huolehtiminen ja työntekijöiden opastus. Tehtävät sisältävät lisäksi laadunvalvontaa sekä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Osallistut siivoojien perehdytykseen sekä työmenetelmien kehittämiseen. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville, klo 6.00-01.00 välille.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus tiiminvetäjän tai palveluohjaajan työstä katsotaan eduksi. Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä oleellinen. Kyky työskennellä paineen alla sekä tuottaa kiireenkin keskellä maailman parasta asiakaspalvelua asiakkaallemme auttaa sinua menestymään tehtävässä. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja me luotamme ammattilaisiimme. Tule mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi ja täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.4.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -