(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluesimies
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Vahvistamme Rauman yksikköämme


Etsimme nyt


SIIVOUKSEN PALVELUESIMIESTÄ OLKILUOTOON


Siivoojien esimiehenä vastaat osaltasi asiakaskohteidemme siivouspalvelun operatiivisesta suunnittelusta ja arjen sujuvuudesta.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta työnjohtotehtävistä ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Sinulla on tehtävään tarvittava siivousalan tuntemus ja ammatillinen pätevyys. Tehtävään vaaditaan sujuva suomen kielen taito.


Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Merja Piirainen puh. 029 029 3104.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen merja.piirainen@rtkpalvelu.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.