(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluesimies Rovaniemi
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujemme monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoamme. Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.

Toiminnan kasvaessa etsimme RTK-Palvelu Oy:lle siivouksen palveluesimiestä Rovaniemelle.

Tehtäviisi kuuluu esimiestyön lisäksi mm. asiakaskohteiden siivouspalvelun operatiivinen suunnittelu ja arjen sujuvuudesta huolehtiminen sekä lisäpalveluiden myyminen.

Hakijoilta edellytetään vahvaa siivousalan tuntemusta ja ammatillista pätevyyttä. 

Esimieskokemus ja kiinteistönhoidon tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaslähtöinen, neuvottelu- ja yhteistyötaidot ovat vahvuuksiasi. Motivoit ja innostat tiimisi jäseniä sekä koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 rekrytointivastaava Päivi Rantsi puh. 044 412 4487.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.