(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen PALVELUESIMIES Rovaniemi
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme RTK-Palvelu Oy:lle siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Rovaniemelle.

RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Esimiehenä työskennellessäsi tehtäviisi kuuluu tulosvastuullinen johtaminen, asiakaskohteiden siivouspalvelun operatiivinen suunnittelu ja arjen sujuvuudesta huolehtiminen, lisäksi tehtäviin kuuluu lisäpalveluiden myyminen asiakkaille.

Edellytämme hakijoilta siivousalan tuntemusta  ja ammatillista pätevyyttä sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Kiinteistönhoidon tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet ajattelutavoiltasi asiakaslähtöinen, neuvottelu- ja yhteistyötaidot ovat vahvuuksiasi. Innostat ja motivoit tiimisi jäseniä sekä koet vastuullisen ja itsenäisen työskentelyn omaksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-10.00 yksikönpäällikkö Teppo Aalto puh. 029 029 4502 tai rekrytointivastaava Elisa Nuutinen elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.