(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluesimies pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakkaitamme kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule meille Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

NYT ON PAIKKA AUKI:
Haemme joukkoomme nyt kahta osaavaa PALVELUESIMIESTÄ pääkaupunkiseudulle. Kohteet joiden palvelun onnistumisesta huolehdit yhdessä henkilöstösi kanssa ovat pääsääntöisesti toimistoja, kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Meillä Palmian siivouspalveluissa pääsetkin varmistamaan kaupunkilaisten tilojen viihtyvyyden. Vastaamme päivittäin noin 1,5 miljoonan neliön siivouksesta, noin 600 eri kohteessa, joten erilaisia työmahdollisuuksia meiltä löytyy moneen eri makuun ja elämäntilanteeseen sopivaksi.

MIKSI MEIDÄN TIIMIIMME?
Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys ja Sinua odottaakin täällä innostunut ja yhteen hiileen puhaltava tiimi. Lähelläsi olevat kollegat ja esimiehenäsi toimiva aluepäällikkö auttavat ja kannustavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Sen lisäksi apua sinulle tarjoaa ammattitaitoiset ja nokkelat asiantuntijamme, jotka löytävät ratkaisut pulmaan kuin pulmaan.

Työsuhde-etuina tarjoamme sinulle työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukanaan tuomat edut kuten runsaat lomapäivät. Meillä pääset myös kehittämään omaa ammatillista osaamistasi tarjoamiemme kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksien myötä.

MILLAISTA OSAAMISTA ODOTAMME SINUN TUOVAN TIIMIIMME?
Palveluesimiehenä odotamme sinulta taidokasta henkilöstöjohtamista, asiakaslähtöistä asennetta ja taitoa liikkua asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä. Odotamme myös, että talouden käsitteet ovat sinulle tuttuja ja pystyt työskentelemään tavoitteellisesti. Olet idearikas tekijä, joka kehittää asiakkuussuhteita laadukkaasti, asiakastyytyväisyyden varmistaen.

Henkilönä olet ennakkoluuloton, positiivinen, ratkaisukeskeinen ja mahdollisuuksia tunnistava tiimipelaaja. Muutoksen johtaminen sekä toimintakyvyn ylläpitäminen epävarmoissakin tilanteissa ovat sinulle vain positiivisia haasteita, joita olet ratkonut jo mahdollisesti aikaisemminkin. Lisäksi omaat hyvät perus IT-taidot ja olet nopea sisäistämään uusien ohjelmien käytön ja hyödyt nopeasti.

Ammattitaitosi peruspilareina voivat toimia esimerkiksi siivouspalveluun soveltuva puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan eat, siivousteknikon eat tai restonomi (amk) sekä työkokemus siivousalalta. Sinulle on kertynyt myös näyttöjä asiakaslähtöisten siivouspalveluiden tuottamisesta ja valmentavana esimiehenä toimimisesta jo jonkin verran. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

LISÄTIETOJA:
Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävään tai Palmiassa työskentelyyn liittyen, aluepäälliköt Tarja Jaatinen ja Pauli Päiviö kertovat niistä sinulle mielellään tarkemmin. Heidät tavoitat parhaiten:

Pauli Päiviö, puh 050 082 6372:
20.9, 23.9, 25.9 ja 27.9 klo 9-10.

Tarja Jaatinen, puh 050 568 0341:
20.9, 23.9, 25.9 ja 27.9 klo 14-15.

Palveluesimiehen tehtävään voit hakea rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaikamme päättyy 13.10.2019, mutta hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana ja aloitamme tapaamiset mielenkiintoisten osaajien kanssa. Laitathan siis hakemuksesi jo hyvissä ajoin meille, jotta pääsemme tutustumaan sinun osaamiseesi!