(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluesimies Kemi-Tornioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Ovatko kiinteistöpalveluala ja esimiestyö sinun juttusi? Haluaisitko päästä oppimaan uutta ja näyttää kykysi tulosvastuullisissa esimiestehtävissä? Jatkapa lukemista, meillä on sinulle sopiva tehtävä tarjolla. Etsimme Kemi-Tornioon toimintamme kasvaessa siivouksen   PALVELUESIMIESTÄ   Mistä tässä työpaikassa on kyse?
Haluamme kertoa sinulle heti alkuun, että työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Etsimme tiimimme nyt sinua, joka olet aidosti innostunut tästä monipuolisesta alasta ja haluat kasvaa kanssamme kohti isompia saappaita. Työpäiväsi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 6-22 väliin.    Toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden asiakaskohteiden esimiehenä. Olet esimerkillinen asiakaspalvelija ja sinulla on kykyä kehittää asiakaskohteen toimintoja suunnitelmien mukaisesti.    Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja olet helposti lähestyttävä esimies. Tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämäkämpikin puoli ja kykyä tehdä päätöksiä. Vastaat muun muassa työaikakirjanpidosta, työsopimustilauksista ja kohteidesi taloudesta. Työsi tueksi saat ison organisaation tukitoiminnot ja esimiehen tuen.   Mitä tässä tehtävässä onnistumiseen tarvitaan?
Toivomme, että sinulla on jo muutama vuosi kokemusta esimiestyöstä kiinteistöpalvelualalla käytännössä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi restonomin tai siivousteknikon tutkinto. Hyvät hoksottimet järjestelmien kanssa auttavat pääsemään nopeasti kiinni työn hallinnollisiin hommiin. Omaa autoa sinulla ei ole pakko olla, mutta B-ajokortti on työssäsi välttämätön. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.   Kuinka voit hakea tähän tehtävään?
Voit hakea meidän puolestamme tehtävää hakulomakkeella vaikka heti! Viimeinen mahdollisuus hakemuksen täyttämiselle on kuitenkin 29.3.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään palvelupäällikkö Ilpo Isomäki arkusin kello 8-15 p. 040 301 6306.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).