(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluesimies Joensuuhun
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Vahvistamme Joensuun yksikköämme


Etsimme nyt


SIIVOUKSEN PALVELUESIMIESTÄ JOENSUUHUN


Siivoojien esimiehenä vastaat osaltasi asiakaskohteidemme siivouspalvelun operatiivisesta suunnittelusta ja arjen sujuvuudesta.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta työnjohtotehtävistä ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Sinulla on tehtävään tarvittava siivousalan tuntemus ja ammatillinen pätevyys.


Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa.


Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille.  Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 yksikönpäällikkö Outi Lustig puh. 029 029 3820.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2018.