(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen palveluemäntä/isäntä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsitkö tilaisuutta päästä eteenpäin siivousurallasi? Tässä se on: etsimme nimittäin pääkaupunkiseudulle

 

SIIVOUKSEN EMÄNTÄÄ/ISÄNTÄÄ 

 

palveluesimiehen apukädeksi! Tarkemmin alueet sijaitsevat IIVISNIEMEN + SOUKAN ja ESPOONLAHDEN + KIVENLAHDEN alueilla. Työajat sijoittuvat välille ma-pe klo 6-20 (liukuvasti), painottuen iltaan. Toivomme myös valmiutta tehdä viikonlopputöitä erikseen sovittuna. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 6:n mukainen, minkä lisäksi puolesta työajastasi maksetaan ohjaajalisä. Tehtävä sijoittuu bonusohjelman sisältävän sopimuksen alaisuuteen, eli hyvällä laadulla on mahdollista saavuttaa lisätienestejä.

 

Tehtäviisii kuuluu muun muassa laadun varmistaminen kohteissa, perehdytystä ja päivittäistä töiden organisointia. Tilanteen vaatiessa et pelkää tarttua moppiin, sillä työhösi kuuluu ajoittain myös siivous. Yksi työsi parhaista puolista on oman työn tulosten selkeä näkeminen - se ja liikkuvuus, itsenäisyys ja jokapäiväinen kontakti mahtaviin työkavereihin. Yksi asia on ainakin tässä tehtävässä varmaa - päiväsi ovat taatusti monipuoliset! 

 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä reagoida ketterästi uusiin tilanteisiin ja hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taidosta ja muista kielistä on sinulle etua. Lisäksi toivomme sinulta perus-IT-taitoja tai kykyä sisäistää nopeasti työssäsi tarvittavat ohjelmat ja sovellukset. B-ajokortti tehtävässä olisi hyvä olla, sillä päivän aikana tulet liikkumaan eri kohteissa. Persoonaltasi olet pelkäämätön ja omaat ehdottomasti Can Do - asenteen. Tärkeä olisi, että omaat positiivisen asenteen siivousta kohtaan. Sinun tulee olla helposti lähestyttävä, sillä onhan sinulla oma tiimi paimennettavana! :)

 

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan kohti esimiesuraa palvelualalla, idearikkaassa ja tulevaisuuteen suuntautuvassa kiertotalousfirmassa. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä siihen suuntaan, mihin haluatkaan pyrkiä. Tarjoamme sinulle mm. mahdollisuuden suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkinnon töidesi ohella ja muutenkin kouluttautu säännööllisesti talon tarjonnan mukaan. Panostamme esimiestyöhön ja haluamme pitää huolta, että voit hyvin niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Työntekijöidemme käytössä on sairauskassa, eli työterveyshuoltomme ei ole mitään perushuttua, vaan paljon kattavampi. Tämän lisäksi saat käyttöösi kuntosalietuja ja jäsenyyden henkilökuntakerhoon, jossa pääset käsiksi kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin. 

 

Kuulostaako hyvältä? Älä aikaile vaan jätä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat - veikkaamme että olemme paljon enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Voit myös lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.