(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen ohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Haluatko olla tuottamassa asiakkaalle mahtavia palvelukokemuksia ja vastata mahtavan toimiston viihtyvyydestä? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN OHJAAJAA iltatiimiimme Espooseen


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtäväsi on luotsata siivouksen sujuvuutta ja laadun pysyvyyttä hienoissa puitteissa. Työ sisältää mm. perehdytystä, laadunvalvontaa, esimiehen ja päiväohjaajan apuna toimimista ja tarpeen vaatiessa töihin osallistumista. Tehtävässä toimit siivoustiimin esikuvana, niin vastuunotossa kuin asiakaspalvelutaidoissa.


Työsuhde on kokopäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu klo 13-22.00 välille. Mahdollisia viikonloppu- ja pyhätöitä on myös satunnaisesti.


Työssä menestyäksesi aiempi kokemus ja/tai koulutus siivousalalta, etenkin siivousaineiden ja -koneiden tuntemus, on eduksi. Asenne kuitenkin ratkaisee ja halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen työtehtäviisi. Sinulla on hyvät henkilöstötaidot ja olet työotteeltasi tunnollinen ja oma-aloitteinen sekä omaat positiivinen asenteen työntekoon. Olet joustava etkä hämäänny nopeasti muuttuvista tilanteista. Muistat aina toivottaa asiakkaalle hyvät illat ja tarjota apua asiakkaan tarvitessa jotain. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen, että englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.8.2018. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ja sen läpäisy on edellytys työnteolle.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -