(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen ohjaaja Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haluatko olla tuottamassa asiakkaalle mahtavia palvelukokemuksia ja vastata mahtavan toimiston viihtyvyydestä? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN OHJAAJAA ilta-tiimiimme Espooseen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtäväsi on luotsata siivouksen sujuvuutta ja laadun pysyvyyttä hienoissa puitteissa. Työ sisältää mm. perehdytystä, laadunvalvontaa, esimiehen ja päivän ohjaajan apuna toimimista ja tarpeen vaatiessa töihin osallistumista. Tehtävässä on toimit siivoustiimin esikuvana, niin vastuunotossa kuin asiakaspalvelutaidoissa.


Tehtävä edellyttää siivousaineiden ja koneiden koulutusta tai osaamista sekä hyviä henkilöstötaitoja.


Työsuhde on kokopäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu klo 13-22.00 välille. Mahdollisia viikonloppu- ja pyhätöitä on myös satunnaisesti.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Olet joustava etkä hämäänny nopeasti muuttuvista tilanteista, muistat toivottaa asiakkaalle hyvät illat ja tarjota apuja jos hasiakas tarvitsee jotain. Tehtävässä tarvitaan myös nuhteeton tausta. Asenne ja halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen työtehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen ja mahdollisesti myös englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Aiempi kokemus ja/tai koulutus siivousalalta katsotaan hakijan eduksi tehtävään valittaessa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.5.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -