(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen myyntipäällikkö Winclean Oy:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsitkö vielä sitä elämäsi työpaikkaa? Tamperelainen pitkänlinjan perheyritys Winclean vahvistaa nyt myyntiään. Etsinnässä on vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen siivouksen myyntipäällikkö.

Haluatko tulla osaksi 200 työntekijän yritystä, jossa siivous on paitsi puhtaita ja edustavia tiloja, niin myös positiivista asennetta, tekemisen meininkiä ja oman itsensä ylittämistä? Avoinna on nyt paikka tekijälle, joka ottaa tehtäväkseen kertoa tästä yritysrintamalla.

Myyntipäällikkönä vastaat etupäässä Tampereen alueen uusasiakashankinnasta. Asiakkainasi tulee olemaan niin teollisuuden, kaupan kuin toimistopuolenkin yritykset. Tukenasi sinulla on kokenut myyntitiimi, jolta saat apuja muun muassa tarjouslaskentaan, tarjousten kirjoittamiseen, myyntikampanjoihin sekä puhelinbuukkaukseen.

Mitä odotamme?
Olet hakemamme myyntipäällikkö, jos etsit vielä sitä elämäsi työpaikkaa, johon voit todella sitoutua. Sinulta löytyy myös aitoa halua ja kiinnostusta kehittyä siivouksen myynnin ammattilaiseksi. Työsi tulee olemaan liikkuvaa ja päiväsi täyttyvät asiakastapaamisista – siksi onkin tärkeää, että olet omimmillasi juuri asiakkaissa liikkuessasi. Sinut tunnetaan laajalti mutkattomasta asenteestasi, leveästä hymystäsi sekä ennen kaikkea siitä, että kanssasi asiat vain tuppaavat rullaamaan. Ja koska kyse on kuitenkin myyntityöstä, niin sinusta löytyy myös tarvittava määrä päämäärähakuisuutta ja peräänantamattomuus onkin yksi vahvuuksistasi.

Mitä tarjoamme?
Tarjolla on paikka Wincleanin myyntitiimissä, jossa pääset hyppäämään suoraan liikkuvan junan kyytiin! Työnkuva on muokattavissa oman näköiseksesi ja halutessasi pääset myös kehittämään myyntiä askel askeleelta. Tule nyt kokemaan miltä työ tuntuu perheyrityksessä, jossa töitä tehdään sydämellä ja ammattiylpeydellä jo toisessa sukupolvessa!

Mitä nyt?
Jos tunnistit tekstistä itsesi, niin laitathan rohkeasti itsesi näköisen hakemuksen osoitteeseen nordic.fi ja kerro meille miksi sinä sopisit Wincleanin uudeksi yrityssiivouksen myyntipäälliköksi. Huomaathan, että tehtävä sopii myös alan ulkopuolelta tulevalle, sillä saat talon puolesta kattavan perehdytyksen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi meille pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa Ida Varhala, p. 050 355 7733, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy.