(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen monitaituri Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme, etsimme nyt

 


SIIVOUKSEN MONITAITURIA

 

 

vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe aamuina klo 6.00 alkaen. Työpäivien pituudet voivat vaihdella, mutta viikkotyöaika on kuitenkin 37,5h/vko. Toivomme myös joustavutta, mikäli tarvetta on satunnaisiin ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Etsimme sukkelaa ja vikkelää monitaituria, jolla on jo ehkä hieman kokemusta siivouksesta ja pystyy toimimaan ripeästi muuttuvissa tilanteissa. Toimit esimiehen oikeana kätenä ja vasempana jalkana sekä hoidat juoksevia asioita kentällä. Työpäivään saattaa sisältyä avainten ja tavaroiden kuljettamista, perehdyttämistä siivouskohteeseen sekä pienimuotoista keikkasiivousta. Eli tylsää ei taatusti tule olemaan!

 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Ajokortti tehtävässä on välttämättömyys, työpaikalta saat auton lainaan työpäivien ajaksi. Tarpeeksi ei voi korostaa rohkeutta ja kykyä tarttua uusiin tilanteisiin.

 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä maksetaan palkkaluokka 3. mukaisesti: 11,43e/tunnissa.

  

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.