(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen monipalvelutyöntekijä Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö arkityötä siivoustehtävistä Tampereelta? Meillä on sinulle sopiva työpaikka avoinna, sillä haemme nyt tiimiimme   MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ   Mitä monipalvelutyöntekijän työpäivään kuuluu?
Monipalvelutyöntekijän työ on tärkeässä roolissa huolehtimassa tilojen käyttäjien arjen sujumisesta ja viihtyisyydestä. Huolehdit kohteen perus- ja ylläpitosiivouksesta toimistorakennuksessa. Lisäksi vastuullesi kuuluu kahvikoneiden täyttö ja putsaus.   Mitä me odotamme sinulta?
Asiakaspalvelu on tässä työssä avainasemassa, sillä asiakkaat ovat paikalla työpäiviesi ajan. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja mahdollisesti alan koulutus. Ilahdumme, jos sinulla on jo hygieniapassi, mutta voit suorittaa sen myös työsuhteen alettua. Toivomme, sinun aloittavan tehtävässä marraskuun aikana.   Mitä tarjoamme sinulle?
Tämä työpaikka on vakituinen ja kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa. Työpäiväsi alkavat aamu kuudelta ja päättyvät kahdelta. Tulevaan työpaikkaasi sijaitsee Tampereen keskustassa ja pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuvälineillä.
Kiinnostuitko? Kuulostiko tämä sinulle passelilta työpaikalta? Hienoa, odotamme jo innolla kuulevamme sinusta! Takaraja hakemuksille on kuitenkin 14.11.   Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com ja palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).