(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen monikohdeosaaja pääkaupunkiseudulle, Cleaner for Capital Area
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Tykkäätkö vaihtelevuudesta ja muuttuvista maisemista?  Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle   SIIVOOJAA   Mitä siivouksen monikohdeosaajan  työpäiviin kuuluu?
Siivouksen monikohdeosaajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa arjen jatkumisen ja erinomaisen siivousjäljen esimerkiksi sairastapausten ja lomien aikana. Työ on luonteeltaan ylläpito – ja perussiivousta. Kohteet ovat esimerkiksi toimistoja, tuotantotiloja ja laitoksia.   Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle liikkuvaisen työn, missä työpäiväsi menevät yhdessä hujauksessa mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko ja työvuorosi ovat arkisin vaihdellen kello 5.30 - 23.00 välillä. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.  Työssäsi onnistumista sinua auttavat laadukkaat siivousvälineet- ja laitteet, perehdytys tehtäviisi sekä esimiehen ja tiimin tuki.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja hanskaat jo hyvin erilaisten kohteiden, pintojen ja tilojen siivouksen. Osaat käsitellä siivouskoneita ja välineitä. Olet työotteiltasi oma-aloitteinen ja tunnollinen, mutta tiedät myös milloin on siirryttävä eteenpäin. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen tai englannin kielen taitoa ja B-ajokorttia. Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin, mutta voit suorittaa sen myös työsuhteen alettua.  Lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.   Kuulostiko tämä sinulle passelilta työpaikalta?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo hakemustasi ja meidän puolestamme voit lähettää sen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 20.10.2020.   Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 palvelupäällikkö Minna Pitzén puh. 040 5086 181.   Do you have an eye for cleanliness and great customer service? Great! We are looking for you to join our cleaning team at Capital Area!   What are we offering?
We offer you a permanent and full time contract of 37,h/week.  Sifts are from Monday to Friday and the starting and ending varies between 5.30 am and 23 pm. The salary is paid according to the collective labour agreement for the facilities services sector.   You play an important role in our cleaning team ensuring an excellent cleaning record, for example during illnesses and holidays of your team members. Customers include for example offices and production facilities.   Who are we looking for to join our team?
We are looking for energetic and happy customer servant with an eye for cleanliness. Previous experience in cleaning and B-driving license are needed in this position.  We expect you to speak either good English or Finnish and all other language skills are seen as a plus.   Interested?
Does this sound like your job? Please apply before October 20th  but please keep in mind that we are reading applications during application period. So act fast if this is the right job for you!   To learn more about the job please contact Group Manager Minna Pitzén mon-fri 9am-15 pm tel. 040 5086 181.   You can find us also on social media, in Instagram (coor_suomi) and Facebook (Coor Finland).     Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 940 miljoonaa euroa.