(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Oletko kartuttanut jo kokemusta siivoustyöstä ja haluat edetä alalla eteenpäin?

Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden sinullle, joka etsit uusia haasteita Rovaniemeltä SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVANA. 

Tässä tehtävässä pääset käytännön siivoustyön ohella vastaamaan yhdessä esimiehen kanssa työntekijöiden ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista sekä työvuorojen suunnittelusta. Asiakaskohteet sijaitsevat Rovaniemen alueella ja työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä. ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  


Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aikaisemman siivoustyökokemuksen lisäksi tilannetajua ja taitoa organisoida. Ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle on, että sinulla on ennakkoluuloton ja iloinen työote ja  teet mielelläsi töitä ihmisten parissa. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa, B-ajokortin ja hyvää peruskuntoa. Kaikki siivousalan kokemus ja koulutus, sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksesi. 


ISS:llä pääset osaksi menestyvää kansainvälisestä yritystä. Meillä voit edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Mikäli olet kyllästynyt tavanomaiseen,  liity nyt mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 5.7.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -