(Poistunut julkaisusta)

Siivouksen kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

 

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Joensuun Pilkkoon. Työskentelet monipuolisissa siivoustehtävissä asiakaskohteessamme toimien esimiehesi oikeana kätenä. Vastaat oman työkohteesi siivoustehtävistä sekä toimit kohteen muiden siivoojien "kymppinä", ohjaat ja neuvot siivoojia ongelmatilanteissa ja suoritat laatukierroksia. Kohteessa työskennellään arkiaamuisin klo 5:00 alkaen. Työ on kokoaikainen, joten työtunteja kertyy viikossa täydet 37,5 h.

 Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus siivoustehtävistä ja alan koulutus ovat plussaa, mutta näissä hommissa reipas asenne sekä korkea motivaatio ovat valttikorttejasi!

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita, mutta myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä siivousuralla. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Olet myös ennen kaikkea erittäin tervetullut rakentamaan kanssamme kestävää ja ketterää kiertotaloutta!

 Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.